Wat is BOESTcamp?

Heerlijk sporten en werken aan persoonlijke doelen in de buitenlucht, daar draait BOESTcamp om. Dit is een outdoor fitnesstraining in groepsverband. Hierbij verbeter jij jouw kracht en conditie in zeer korte tijd onder professionele begeleiding van een gecertificeerde instructeur. Iedere training is zo uniek mogelijk, met een breed scala aan uitdagende oefeningen en diverse trainingsmethodieken. Zichtbaar afvallen, een fitter en welgevormd lichaam krijgen, meer zelfvertrouwen en er fantastisch uitzien. Binnen no-time behaal jij jouw sportieve doelen!

Omdat de trainingen per individu op maat worden gemaakt is BOESTcamp voor iedereen bestemd, ongeacht het niveau. Met resultaat en veel plezier is BOESTcamp goed en leuk voor iedereen! Jij gaat aan het werk met het vergroten van kracht, weerstand, snelheid, coördinatie, uithoudingsvermogen en behendigheid. Ook het zelfvertrouwen krijgt een BOEST!

Voor alle prijzen & combinatievoordelen ga je naar onze tarievenlijst. Afsluiten van een abonnement wordt persoonlijk afgehandeld na de 1e proefles d.m.v. een factuur. Bekijk onderstaand promofilmpje voor een sfeerimpressie.

Alle lessen vinden plaats in Heyhuysen op het grote speelveeld aan Graaf van Loonlaan, 6093 BS

Vraag direct een proefles aan!

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.