Thomas Boes

“Hee jij daar! Ik ben de bedenker en eigenaar van BOEST yourself. Tijdens én buiten mijn studie heb ik ruime ervaring en kennis opgedaan over wat een gezonde leefstijl met je doet. Mijn belangrijkste ingeving: dat dit voor iedereen anders is!

Met die gedachte ben ik in 2016 gestart met een eigen concept, zodat ik op mijn unieke manier met veel positieve energie mensen kan helpen met het behalen van een gezondere leefstijl. Hierbij heb ik me vooral gespecialiseerd in de leukste en beste manier van trainen die er is: bootcamp!

Sinds 2013 ben ik hier wekelijks mee bezig geweest om er uiteindelijk mijn eigen verfijnde draai aan te geven: BOESTcamp. Door extra elementen toe te voegen en voortdurend te kijken naar verbetering doen we daarmee een schepje bovenop de algemene bootcamp. Op die manier zijn én blijven we een van de beste en leukste. En ook niet geheel onbelangrijk: we streven ernaar om het voor de klant zo goedkoop mogelijk aan te bieden. Bij ons sport je dus altijd voor een voordelig tarief!

Voor mij is er niks mooiers om te zien dat een groep elkaar motiveert om op eigen niveau het maximale eruit te halen. Ik ben dan ook enorm trots op de voortgang. Vrijwel elke week blijven we groeien. Nu is de BOESTcamp een heus begrip in de gemeente Leudal én Peel en Maas. En er is zeker ruimte voor meer! Dus, wanneer ga jij beginnen?”

Chantal

“In juli 2017 ben ik afgestudeerd als Sportkundige op de Fontys Sport- hogeschool in Eindhoven. Mijn passie is sport en bewegen, wat ik dan ook erg leuk vind om te doen. Zo voetbal ik al 13 jaar en ben ik regelmatig te vinden in de sportschool. Omdat ikzelf sporten erg belangrijk vind, wil ik dit ook graag overbrengen aan andere mensen.

Wat ik zo leuk vind aan BOESTcamp is dat je samen met andere mensen lekker in de buitenlucht bezig bent met het behalen van persoonlijke doelen. Ik geef de bootcamp lessen met veel plezier en enthousiasme en motiveer iedereen om het beste uit zichzelf te halen.

Mijn motto is dan ook: no pain. No gain. So let’s go and train!”

Sem

“Hi sportieveling! Al een paar jaar ben ik aan het fitnessen. Wat begon met een onserieuze aanpak is een serieuze hobby geworden. Ik vind het fijn om na een lange werkdag af te kunnen schakelen in de sportschool. Lange tijd heb ik gevoetbald in het damesteam, buiten sporten vind ik daarom nog fijner dan het binnen bezig zijn in de sportschool.

BOESTcamp is voor mij dan ook een ideale combinatie van het uitvoeren van een hobby, buiten sporten. En nog belangrijker: het motiveren en uitdagen van anderen tijdens het trainen!

Winnaars zijn namelijk niet de mensen die nooit falen, maar degene die nooit opgeven!”

 

Hellen

“Ik ben al 10 jaar aerobic instructrice en werkzaam in de sport branche naast mijn andere carrière als kok.  Mijn carrière als “BOEST instructrice” is maar van korte duur geweest aangezien ik eind oktober van 2017 het Nederlands klimaat inruil voor een Nederlands Antillen klimaat.

Hier zal ik mijn werk als kok en sport-instructrice voortzetten op een strand locatie. Ik heb genoten van de “BOESTcamp- drive” en wil alle deelnemers veel succes wensen met de het behalen van jullie persoonlijke doelen en het verbeteren van jullie challenge die iedere week varieert!

Tot ziens voor een work-out on the beach?”