Wil je er ook graag bij staan, neem contact op!

Dit zijn al onze reviews

BOESTcamp basic

Tessa

Thomas is enthousiast en zorgt voor net dat stapje extra. Ik had nooit gedacht dat ik sporten in de buitenlucht zelfs bij kou of regen leuk zou vinden, maar het is toch echt zo! Ook het feit dat BOEST yourself met een strippenkaartsysteem werkt is voor mij een uitkomst!

BOESTcamp basic

Marieke

De lessen bij Ernie zijn iedere keer een verrassing. Het is hard werken op een ludieke (spelelement) manier. Haar enthousiasme, bevlogenheid en spontaniteit spreken mij erg aan. Ga zo door Ernie!

BOESTcamp basic

Christine

Heerlijk buiten sporten met een groep, iedereen op zijn eigen niveau. Elke training is anders en je krijgt goede begeleiding. Nooit gedacht dat ik sporten zo leuk zo gaan vinden. Ik sport nu ruim 2 jaar bij BOEST yourself en baal er zelfs van als ik een keertje niet kan gaan.

BOESTcamp basic

Miranda

Lekker in de buitenlucht sporten! De lessen worden met veel enthousiasme gegeven. Echte aanrader!

Personal Coaching

Lars

Geweldig! BOEST Yourself heeft voor mij een trainingsschema gemaakt voor thuis zonder gewichten. Op deze manier kon ik naast het vele sporten toch nog aan mijn kracht werken, zonder daarvoor een sportschool in te duiken! Mijn explosieve kracht is toegenomen in een redelijk korte tijd. Dit heeft ervoor gezorgd dat mijn tennisprestaties zijn toegenomen én ik nu harder kan serveren.

BOESTcamp met materialen

Marielle

Goede afwisselende training in een leuke groep. Er wordtgoed opgelet of de oefeningen op de juiste manier worden uitgevoerd. Buitensporten is gewoon heerlijk. Mocht het weer te slecht zijn,  dan sporten we online. Op deze manier hoef jegeen les te missen.

 

Op donderdag is meestal een parcours met materialen. Deoefeningen kun je zo zwaar maken, als je zelf wilt. Dus voor iedereen goed te doen.

Dus: kom erbij, neem een proefles en laat je overtuigen.

BOESTcamp basic

Inge

Weer of geen weer... we zijn er altijd. Sporten in de natuur soms met gewichten soms zonder. Ik vind het heerlijk. Thomas heeft altijd goede zin dus als het regent schijnt bij ons altijd de zon. En het is gevarieerd... leuke oefeningen Super toch!!!

Personal Coaching

Joelle

Passend voedseladvies gekregen die aansluit bij mijn wensen en behoeften. Hoge betrokkenheid en voor extra vragen kun je altijd bij BOEST yourself terecht! Ik wist niet zo goed waar ik moest beginnen en wilde structuur in mijn eetgewoonte krijgen,  BOEST yourself heeft me daar echt bij geholpen!

BOESTcamp basic

Claudia

De lessen bevatten altijd veel afwisseling van spier- en conditietraining, welke ieder op zijn/haar eigen niveau en tempo mag uitvoeren.

BOESTcamp basic

Ernie

Zeer gevarieerde lessen. Lekker in de buitenlucht. En je wordt goed uitgedaagd. Zeker voor herhaling vatbaar.

BOESTcamp basic

Laura

Fijn om te sporten in de buitenlucht en genoeg afwisseling elke keer in de oefeningen. Thomas is altijd vrolijk, probeert het elke keer leuk te maken en zorgt ervoor dat iedereen op zijn/haar eigen niveau kan meedoen.

BOESTcamp basic

Magda

Buiten de gymzaal bewegen (en ik bedoel echt BEWEGEN) met een super motiverend trainer. Wat wil jij meer?

BOESTcamp basic

Saskia

De lessen zijn goed en gevarieerd. Bij thuiskomst echt het gevoel iets gedaan te hebben

BOESTcamp basic

Heddeke

Super leuke lessen met veel afwisseling.. Ik ga iedere keer met plezier, echt een aanrader..!

Willeke

Vandaag mijn eerste BOESTcamp! Super en absoluut voor herhaling vatbaar!

BOESTcamp basic

Loes

Sporten in (de buurt van) je eigen dorp, lekker buiten (ja ook met slecht weer is dat fijn!) en elke keer weer afwisselende oefeningen! Sporten met materialen, werken aan conditie of juist kracht, alles zit erin.

Een aanrader!

BOESTcamp basic

Diana

Een mooie combi van spierkracht- en conditie oefeningen, voor ieders niveau, onder alle weersomstandigheden. Het enthousiasme en de deskundigheid van Thomas maakt dat ik steeds weer ga trainen... ja zelfs ik.... wie had dat ooit kunnen denken...

BOESTcamp basic

Mandy

Zeker een aanrader als je meer wil sporten en fitter wil worden! Lekker in de buitenlucht met je vrienden, leuker kan het niet worden! Daarbij leuke en gemotiveerde begeleiders!

Personal Coaching

Noor

Via mijn opleiding een gratis voedingsadvies gekregen. Via de mail wat lijstjes moeten invullen en heel snel een passend voedingsadvies gekregen. Heel blij mee. Ook de manier waarop ik de adviezen kreeg en hoe duidelijk dit was, echt TOP!

BOESTcamp basic

Johan

Ik ben met Boestcamp begonnen zodra ik in Heythuysen ben komen wonen, lekker in het park met een hoop gemotiveerde mensen elke zaterdag werken aan onze gezondheid samen. Super aanrader!

BOESTcamp basic

Judith

Ik zocht nog een extra training en kwam uit bij Thomas. Echte training op maat, en dat in de gezelligheid van een groep.

BOESTcamp basic

Femke

Goede en leuke trainingen, vooral wanneer je meerdere keren in de week gaat merk je vooruitgang. Er zijn verschillende trainingen zowel conditie als kracht, deze variatie maakt het extra leuk!

BOEST your body

Sander

Gewoon goed, zeker als je zelf de discipline hebt. Blij met het resultaat! -7,3 kg en -10 cm buikomvang

BOESTcamp met materialen

Laura

Lekker sporten in de buitenlucht. Elke les is anders met tal van materialen. Het zijn best heftige lessen, maar dat zorgt wel voor het gewenste resultaat! Tot slot is het ook nog eens gezellig én top instructeurs

BOESTcamp basic

Denise

Vanaf begin januari ben ik begonnen met de BOESTcamp. Eerst twee keer per week en sinds eind februari zelfs drie keer in de week! Er is voldoende afwisseling in de lessen en daardoor blijft het leuk en uitdagend! De lessen zijn voor elk niveau en dus voor iedereen een aanrader!

BOESTcamp basic

Froukje

Ik ben lui in de basis maar door de lessen van Thomas vind ik het sporten zelfs leuk geworden. Het is niet alleen goed voor je lichaam maar ook voor je mentale gezondheid.

Er hangt een goede sfeer en ieder sport op z’n eigen niveau. Thomas stimuleert zonder te pushen. Dat werkt in mijn geval beter. Ik ben zelfs een beetje sporty spice geworden. De wonderen zijn de wereld nog niet uit.  

BOESTcamp basic

Kelly

Sporten...Altijd vreselijk gevonden...!! Ik kan me van de afgelopen 15 jaar geen sport bedenken waar ik echt blij van werd...Moe worden, door verzuring heen bijten...Bleh...allemaal niks voor mij...! Nóg een stap verder was voor mij de bootcamp...Ook nog eens vies worden...

Tóch heb ik afgelopen zomer de stap gezet om me aan te melden voor een periode van 3 maanden onbeperkt bootcamp bij Thomas...Met zijn enthousiasme heeft Thomas me in beweging gekregen, en wat ben ik daar blij mee...!!! Inmiddels bijna een jaar verder en ik ga nog steeds...Soms zelfs 3 keer per week!! Thomas daagt je uit om er het maximale uit te halen, maar dan wel op je eigen niveau!! En dat dan op een frisse manier waarbij ook af en toe heerlijk gelachen mag worden. Mooi is ook dat het niveau van iedereen in de groep altijd heel erg verschilt, waardoor iemand als ik (Lees; niet super getraind) zich ook af en toe 1 van de 'fittere' kan voelen!

BOESTcamp met materialen

Nikkie

De bootcamplessen bij BOEST yourself bevallen heel goed! Ik sport al een aantal jaren bij Thomas en het verveelt nooit. Er wordt gezorgd voor een les waarbij je op je eigen niveau kan sporten. Doordat de lessen vaak interactief zijn, leer je als nieuweling ook snel de mensen kennen. De materiaallessen zijn mijn favoriet. Een echte aanrader!

Personal Coaching

Giel

Thomas heeft me de afgelopen maanden geholpen meer conditie te krijgen en me met mijn energiebalans geholpen qua voedingsadviezen i.c.m. de juiste beweging. Bedankt man!

BOESTcamp basic

Carla

Iedere les is anders en elke keer word je weer gemotiveerd om meer uit jezelf te halen. Altijd ga ik weer met een heerlijk voldaan gevoel naar huis toe na een les, wat erg verslavend werkt! Zeker een aanrader!

BOESTcamp basic

Danielle

Na de sportschool lang genoeg gesponsord te hebben zonder motivatie om te gaan, besloten een proefles bij Thomas te volgen. Deze BOESTcamp is echt voor iedereen, je kunt het zo gek maken als je zelf wil. Voor mij zijn het sporten in groepsverband en de positieve energie van Thomas erg motiverend!

BOESTcamp basic

Lynn

Heerlijk op je eigen niveau sporten in de buitenlucht! Thomas geeft de lessen altijd met veel energie en plezier.

BOESTcamp met materialen

Anouck

Sinds enige jaren volg ik de lessen van Boest Yourself. Deze manier van sporten in de buitenlucht is voor mij de perfecte combi om mijn hoofd leeg te maken en sportief bezig te zijn. De begeleiding en professionaliteit van Thomas is gebaseerd op techniek en motiveren gecombineerd met heel veel vriendelijkheid. De verscheidenheid in de lessen spreekt mij tevens ook erg aan; de lessen met materiaal zijn altijd anders en uitdagend. Het sporten bij Boest Yourself voelt als ‘thuis’ en niet meer als een verplichting.

BOEST your body

Lynn

Fijn programma! Bedankt voor de Feedback en een stukje bewustwordingvan voedingsstoffen! Mijn leefstijl was al gezond maar de bewustwording heb welecht geleerd! -3,4 kg en -4 cm buikomvang

BOESTcamp basic

Stefanie

Ik had moeite met het vinden van een sport die ik blijvend leuk zou vinden. Na een proefles bij BOESTcamp, wist ik dat dit een sport was die ik leuk zou blijven vinden. Wat ik ook fijn vind is dat iedere les weer anders is!

BOESTcamp basic

Wendy

Afwisselende bootcamp met goede begeleiding. Fkexibele mogelijkheden tot volgen van de lessen, kom elke keer met plezier en ga naar huis met een voldaan gevoel !!

BOESTcamp basic

Sophie

Het fijne aan BOESTcamp is dat je heel flexibel kunt sporten: ’s avonds, in het weekend en zelfs ook doordeweeks op de vrijdagochtend. Heerlijk om ook in de winter in het daglicht buiten te kunnen sporten. Op de vrijdagochtend krijg je les van Ernie: met haar enthousiasme, spelletjes en heerlijke (soms foute) muziek is elke les een feestje. Ze is bloedfanatiek en motiveert je daardoor, maar ze houdt ook van gezelligheid. Geen enkele les is hetzelfde en daardoor wordt het nooit saai. Kortom: kom lekker BOESTcampen!

BOESTcamp basic

Coby

Gezellige maar effectieve lessen!!

BOESTcamp basic

Chantal

Heerlijk trainen in de buitenlucht. Weer of geen weer met zn enthousiasme weet Thomas er altijd weer leuke les van te maken. Een echte aanrader als je gewoon lekker sportief bezig wil zijn in een leuke sfeer.

BOESTcamp met materialen

Lisan

Ik vind de lessen met de materialen leuk omdat. al je spiergroepen aan de beurt komen , en je in groepjes aan het werk bent de oefeningen voor je klaar liggen maar ook zelf kunt kiezen en je jezelf daar weer ik kunt uitdagen om elke keer weer meer herhalingen te maken. Of om zwaardere gewichten te pakken.

BOESTcamp basic

Jill

Jong of oud, man of vrouw, beginner of gevorderde; Thomas weet precies hoe je keer op keer het maximale uit jezelf kunt halen.

De grote diversiteit in oefeningen zorgt ervoor dat geen enkele training hetzelfde is.

Het persoonlijke contact met je trainer en toch in groepsverband sporten is een gouden combinatie. Je bent absoluut geen nummer voor hun en de gezelligheid van de groep maakt dat een uur training snel, leuk en vooral ook effectief is. Ook voor voedingstips en -adviezen kun je bij Thomas terecht. Hij zorgt ervoor dat je met een kritische blik naar je leef- en eetpatroon gaat kijken en kan door middel van onder andere voedingsschema's je het duwtje (of beter gezeg: dé duw) richting de gezonde leefstijl geven!

BOESTcamp basic

Nina

Lekker in buitenlucht intensief bezig zijn...  Met kracht en conditie oefeningen, perfecte combinatie om lekker door te gaan tot einde.  Geeft goede aanwijzingen op houding en uitleg over de oefeningen. Kom zeker mee doen. Lekker bezig zijn en lekker rammen tot 't eind!

BOESTcamp basic

Tessa

Trainen met veel uitdagingen, iedere week anders. Goede persoonlijke begeleiding, sporten met een groep en in de buitenlucht. Top combinatie!

BOESTcamp basic

Renate

Heerlijk in de buitenlucht kan iedereen op zijn eigen niveau deelnemen.

BOESTcamp basic

Chewenne

Super leuke trainingen! Elke keer weer een uitdaging om meer uit jezelf te halen, maar daar is Thomas goed in! Twijfel je of het wel iets voor jou is? Dan zou ik zeggen kom gewoon een keertje meedoen, weet zeker dat je het super leuk vind!

BOESTcamp basic

Michelle

In januari ben ik gestart met BOESTcampen! En wat is het leuk! Elke training is weer een uitdaging, dit komt vooral door de afwisseling en de persoonlijke begeleiding! Thomas weet ons elke keer weer onze eigen resultaten te laten overtreffen, en dat geeft echt een goed/lekker gevoel!! Ik raad dus ook iedereen aan om gezellig mee te komen doen!!

BOESTcamp basic

Lauke

De lessen van Ernie op vrijdagochtend zijn erg afwisselend, geen les is hetzelfde, met een flink tempo/intensiteit waarbij je ook wat rustiger aan kan doen als je wil. Nadien altijd een lekker gevoel. Kortom lekker om de vrijdagochtend mee te beginnen!

BOESTcamp basic

Nadine

Thomas motiveert je door afwisselende en uitdagende trainingen om het beste uit jezelf te halen. Hierdoor verbeteren niet alleen je uithoudingsvermogen en kracht, maar ook je houding en lenigheid. Door te trainen bij BOEST yourself krijg je energie en je houdt er (mede dankzij het enthousiasme van Thomas) een positief gevoel aan over. Het geeft echt een BOEST!

BOESTcamp met materialen

Jamie

Heerlijk trainen in de buitenlucht met je eigen doelen in het vooruitzicht. Krachttraining maar ook je conditie wordt aangepakt.. full body workout! Heerlijk!

BOEST your body

Lisa

Thomas is een Fijne coach met alle kennis en kunde om mij gemotiveerd te houden bij het afvalproces

BOESTcamp basic

Anouk

Hij heeft verstand van zaken en stimuleert voor de beste prestaties maar laat iedereen in zijn waarden!

BOESTcamp basic

Marli

Wat was het vanavond weer heerlijk om lekker buiten te sporten!! Thomas zet elke week weer een andere training neer en ook belangrijk...het is er gewoon gezellig!!

BOESTcamp basic

Kim

Ingestroomd bij Thomas door de online bootcamps die hij gaf i.v.m. het corona virus. Lekker laagdrempelig en vanuit mijn eigen vertrouwde woonkamer. Na een paar weken lekker bezig te zijn geweest mochten we weer naar buiten en daar heb ik extra van genoten. Dat heeft me echt over de streep getrokken om nu 2-3 keer per week mee te doen! Thomas is super vriendelijk, enthousiast en maakt de lessen leuk door iedere keer weer iets anders te doen. Als je iets niet kunt i.v.m. blessures bedenkt Thomas ter plekke een andere oefening die je kunt uitvoeren. Alles gaat op je eigen tempo, maar je wordt altijd positief gemotiveerd om net dat beetje meer eruit te halen. Ik ga altijd met veel zin en energie naar de bootcamp toe!

BOESTcamp basic

Kim

De lessen van Ernie zijn altijd zeer gevarieerd. Vol enthousiasme, met leuke muziek en vaak een heerlijke 🌞 houdt ze ons goed bezig; een circuitje met verschillende materialen (o.a. ladder, springtouw, gewichten, ballen, touw....), middels een leuke spelvorm conditioneel aan de slag en natuurlijk de challenge van de maand. Een heerlijke start van de vrijdag.

Personal Coaching

Annick

Ik heb via mijn opleiding een advies gekregen over de opleiding 'sport- en bewegingseducatie'  en daarbij ook een voedingsadvies. Ik heb veel aan beide adviezen gehad! Het advies over de opleiding was persoonlijk en dit vond ik heel leuk!

BOESTcamp basic

Roel

Goede vermoeiende training. Ik merk na 4 trainingen al verschil. De begeleiding is persoonlijk en er wordt rekening gehouden met eventuele blessures

BOESTcamp basic

Kay

Intensieve training in de buitenlucht met veel afwisseling en goede begeleiding

BOESTcamp basic

Menno

Ik train nu 2 maanden lang 1 uur in de week, en het is geweldig! De trainingen zijn goed uitgepland met veel variatie, het is uitdagend en je kunt goed vooruitgang merken. De gezelligheid van de groep erbij maakt het alleen nog maar beter!

BOEST your body

Froukje

Het is alweer een tijdje geleden dat ik met het BOEST your Body programma ben begonnen. Thomas is niet alleen de welbekende stok achter de deur, maar kan middels kleine veranderingen en positieve feedback een gewenst resultaat bereiken. Ik ben bewuster geworden. En ben nog steeds op hetzelfde gewicht. Ik vond het in het begin niet heel snel gaan en is even wennen omdat je ook alles moet afwegen. Maar eerlijk is eerlijk, de kilo's gaan en blijven er wel af. En daar gaat het om. Thomas heeft handige foefjes en apps die jou helpen met dit succesvolle programma. Als je twijfelt zou ik het zeker doen, het werkt!

BOESTcamp basic

Loes

Ontzettend leuke en afwisselende groepslessen. Gezellig samen met de hele groep buiten trainen. Ga altijd met plezier sporten en kom met een goed voldaan gevoel thuis!

BOESTcamp basic

Ingrid

Heerlijk intensief trainen. Veel spierkracht en uithoudingsvermogen training. Maar je kunt ook je eigen doelen aangeven. Dus lekker elke week knallen!

BOEST your body

Anouk

Afgelopen jaar moest er bij mij een knop om wat betreft ' gezonder leveren ' en afvallen. Thomas heeft mij hier heel erg goed geholpen! Samen hebben wij gekeken wat voor mij het beste mogelijk haalbaar was qua afvallen. Na 12 weken het programma te hebben gevolgd ben ik er zo'n 5 KG mee afgevallen, en hou het nog steeds goed vol. Ook dankzij de adviezen van Thomas! Ik zou zeker zeggen: probeer het programma uit! 12 weken zijn prima te doen en je leert er een hoop van!

BOESTcamp basic

Luc

Erg gezellige en intensieve bootcamp. Er wordt goed de tijd genomen voor persoonlijke ondersteuning en advies!

BOEST your body

Carly

Voor mij precies de goede stok achter de deur waardoor ik eindelijk mijn doelen heb behaald. -7,3 kg en -7,5 cm buikomvang

BOESTcamp basic

Heather

Samen sporten met andere mensen. gezelligheid en hard zwoegen

Krijg meteen een GRATIS proefles