Maak gebruik van onze gratis BOEST Videos

Toon 0 van de 100
Fitness level
Filter wissen
Spier doelgroep
Filter wissen
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Filters
Beginner

Total home workout

In deze workout komt van alles voorbij! Er is veel afwisseling, voer alles uit op eigen niveau. De training is ideaal voor beginners. Let erop dat je de video af en toe moet pauzeren. Bepaald dan ook zelf hoe lang je rust houdt. Ben je gevorderd? Zorg dan dat je het tempo hoog houdt en de oefeningen zo zwaar mogelijk uitvoert. Je hebt nodig: een stoel en 2 gewichtjes of waterflessen. Have Fun!

Fullbody
Gevorderd

Burpees

Trainen is je grenzen verleggen. En hou kan dat nou beter dan met een burpee challenge? Daag jezelf uit en weet dat er zowel voor als na de burpees ook genoeg andere oefeningen zijn waar deze training mee gevuld is. Tevens komt er een 28 seconde squat challenge voorbij, goed voor onze billen!

Fullbody
Gevorderd

HIIT training

De eerste oefeningen zijn korte setjes van 25 seconde. Laat je verrassen door de variatie! Later in de training krijg je een 7 minuten challenge met push ups en leg raises. Tevens komt er een 28 seconde squat challenge voorbij, goed voor onze billen!

Fullbody
Gevorderd

40-35-30 seconden

Bij de eerste oefeningen start je met een uitdagende set van 40 seconde! Daarna zullen de setjes korter worden, maar de verzuring des te meer. Daag jezelf uit en houd het tempo en kwaliteit van de uitvoering goed! Tevens komt er een 28 seconde squat challenge voorbij, goed voor onze billen!

Fullbody
Benen
Gevorderd

Been Buik Billen 2

In deze training ben je veel met je benen en buik aan het trainen! Tevens komt er een 28 seconde squat challenge voorbij, goed voor onze billen!

Fullbody
Benen
Buik
Halfgevorderd

10 minuten challenge

Bij start is een 10 minuten challenge waarbij je de oefeningen van 1 naar 5 opbouwt en dan weer terug naar 1 afbouwt. Kort en krachtige setjes! Tevens komt er een 28 seconde squat challenge voorbij, goed voor onze billen!

Fullbody
Benen
Halfgevorderd

Push up challenge

in deze training komt 2 keer een push up challenge naar voren. Een keer afbouwend vanaf 10 herhalingen en later opbouwend vanaf 1 herhaling. Laat die armen lekker branden!

Fullbody
Armen
Benen
Beginner

Basis les

In deze video krijg je veelal oefeningen die bij de BOESTcamp Basic ook voorkomen. Lekker aan de slag met cardio en kracht, met veel afwisseling van spiergroepen en tempo!

Fullbody
Gevorderd

300 herhalingen workout

Je start deze workout met wat oefeningen op tijd. Dit ter opwarming van de grote uitdaging: de 300 herhalingen! Je krijgt 6 oefeningen die ieder 50 herhalingen zijn. Je mag zelf mag kiezen hoe je die afrond: meteen alle 50 herhalingen afronden OF opsplitsen in bijvoorbeeld rondes van 20-15-10-5. Na 20 minuten heb jij 300 herhalingen achter de rug! Succes!

Fullbody
Benen
Gevorderd

30-20-10 workout

Je gaat aan de slag met een aantal circuits waarbij 3 oefeningen worden aangeboden. De 1e met 30 herhalingen, de 2e met 20 en de laatste met 10 herhalingen. Bedoeling is dat je zelf telt en wanneer je snel bent, je in plank positie gaat. Tevens komt er een 28 seconde squat challenge voorbij, goed voor onze billen!

Fullbody
Gevorderd

Stoel workout

Bij deze training heb je een stoel nodig! Naast een aantal leuke gevarieerde oefeningen zul je de stoel gaan gebruiken om je kracht op de proef te stellen. Zorg voor een veilige stoel die niet kan wegschuiven. Tevens komt er een 28 seconde squat challenge voorbij, goed voor onze billen!

Fullbody
Benen
Armen
Halfgevorderd

12 herhalingen afbouwen

Bij start van deze training ga je 3 oefeningen afbouwen vanaf 12 herhalingen. In 6 minuten tijd probeer je zo laag mogelijk uit te komen. Dit komt vaker in de training terug en jij gaat jezelf uitdagen om grenzen te verleggen!

Fullbody
Halfgevorderd

10 minuten challenge 5-10-15-10-5 herhalingen

Allereerst ga je aan de slag met wat gevarieerde circuits. Tevens komt er een lunges challenge van 10 rondes voorbij, pittig voor de benen! Verder ga je in deze training een 10 minuten challenge krijgen om een piramide af te ronden. Er zijn 4 oefeningen die je iedere ronde met steeds meer herhalingen doet, en ook weer afbouwt naar minder herhalingen

Fullbody
Halfgevorderd

Gewichten workout 2

In deze training ga je met gewichten aan de slag. Dus pak je dumbells, kettlebells of flessen water er maar bij! Voor sommige oefeningen zijn 2 gewichten nodig, zorg dan ook voor 2 gewichtjes (of flessen water) met hetzelfde gewicht. Voor de afwisselingen komen er wat oefeningen voor buik en benen voorbij. Maar bereid je erop voor dat je armen en schouders gaan branden... Have fun!

Fullbody
Armen
Halfgevorderd

Been Buik Billen

In deze training ben je veel met je benen en buik aan het trainen! Houdt er wel rekening mee dat een aantal oefening vanuit plan positie zijn. Wordt dat te veel? Pak dan een alternatief zoals Sit-ups

Fullbody
Benen
Buik
Gevorderd

Challenge Lunges

In deze training komt een pittige lunge oefening! Je gaat 10 rondes van 20 seconde krijgen waarbij je iedere ronde steeds meer herhalingen probeert te doen. Verder bestaat de training uit leuke gevarieerde circuits

Fullbody
Benen
Halfgevorderd

Kop of Munt

Bij deze workout heb je een munt nodig om te bepalen welke oefening het wordt! Een leuke, speelse uitdaging voor je training

Fullbody
Halfgevorderd

Op commando

In deze workout moet je goed opletten! Bij de eerste oefeningen werk je namelijk op mijn commando. Daarna volgen een aantal circuitjes op tijd.

Fullbody
Benen
Rug
Gevorderd

Choose your workout

In deze workout start je met 15 minuten waarin je je eigen oefeningen uit mag kiezen. Zorg dat je het scherm goed kan lezen zodat je snel door kan met de volgende oefening. Laat je vervolgens verrassen... je gaat in deze workout BOESTcamp uitvoeren waarbij iedere letter staat voor een oefening... dus bijvoorbeeld de B zijn... burpees! Maar wat is de rest?

Fullbody
Gevorderd

20 minuten AMRAP uitdaging

In deze workout start je na de warming-up met een 20 minuten AMRAP: as many rounds as possible! Hier moet je jezelf uitdagen om met de 4 oefeningen een lekker tempo aan te houden. Vervang eventueel een oefening naar eigen voorkeur. Na deze 20 volgen er nog wat kleinere circuits. Je zou deze kunnen overslaan, dan heb je alsnog 30 minuten lekker getraind!

Fullbody
Gevorderd

Workout met veel variatie

Daag jezelf uit met deze workout! De standaard oefeningen zijn hier en daar wat aangepast om jou extra uitdaging en variatie te geven. Indien je liever basisoefeningen doet zonder verzwaringen, zou ik een andere video adviseren

Fullbody
Gevorderd

Dobbelsteen workout

Deze video vraagt enige kennis van oefeningen. Bij het eerste onderdeel heb je een dobbelsteen nodig. Zorg ook dat je een stoel in de buurt hebt staan! LET OP: de chatfunctie was enkel te gebruiken bij de live sessie.

Fullbody
Benen
Buik
Halfgevorderd

Gewichten workout

In deze training ga je met gewichten aan de slag. Dus pak je dumbells, kettlebells of flessen water er maar bij! Ook heb je een stoel nodig. Voor de afwisselingen komen er wat oefeningen voor buik en benen voorbij. Maar bereid je erop voor dat je armen en schouders gaan branden... Have fun!

Armen
Gevorderd

High Intensity Interval workout

Lekker op eigen tempo jezelf uitdagen! In deze workout ga je jezelf proberen te overtreffen.

Fullbody
Benen
Halfgevorderd

Deck of cards workout

Bij deze video is enige ervaring nodig. Laat je verrassen door de "deck of cards"! Daag jezelf uit door het tempo hoog te houden en vergeet niet de tik-spring oefening bij het kaartspel!

Fullbody
Geen videos gevonden.
Er zijn geen videos met deze filters, probeer andere filters.
Vraag Thomas om specifiek iets voor jou te maken.

Krijg meteen een GRATIS proefles