Allemaal uniek

Dit zijn onze trainers

Thomas

Mijn naam is Thomas, trainer en oprichter van BOEST yourself. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als bewegingsdeskundige bij de Nederlandse Obesitas Kliniek. Bij BOEST yourself bied ik fysieke trainingen en online coaching aan. Twee verschillende doelgroepen, maar met beide werk ik naar hetzelfde doel: beter in je vel zitten!

In mijn lessen vind ik het persoonlijke contact en de sfeer erg belangrijk. Ik ben dan ook trots op de BOESTcamp community! Er is respect en waardering voor iedereen, ongeacht je niveau.

Hopelijk zie ik je aanmelding snel verschijnen.

Ernie

In het dagelijkse leven werk ik 3 ochtenden als onderwijsassistente op de basisschool. Dit jaar geef ik regelmatig danslessen aan groepjes kleuters en help ik in groep 3 mee met de taal en lees les. Ik ben naast mijn werk ook nog instucteur bij Sportclub Pareja. Daar geef ik peuter en kleutergym, kleuterdans, streetdance en een groepsles voor volwassenen. En natuurlijk elke vrijdagochtend sta ik in Heytse als instructeur op het veld. De afwisseling in de lessen en het rossen met de materialen vond ik heerlijk.

Het fijne is dat ieder op zijn eigen niveau en tempo de oefeningen uit kan voeren. Twijfel je of bootcamp bij BOEST yourself iets voor je is, kom dan eens mee doen.

Sander

Ik werk bij Kersten hulpmiddelen met mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Buiten het werk om, ben ik altijd nogal sportief, ik fiets, zwem en hardloop veel en ja… dan kom je dus ook bij triatlon. Verder val ik nog weleens in als bootcamp-instructeur voor Thomas, geef ik 1x per week zwemtraining in Haelen en doe ik ook nog 1 a 2x in de week bootcamp. En dan maak ik ook nog tijd voor familie en vrienden. De televisie wordt thuis dus weinig gebruikt

Het is super laagdrempelig en als je de juiste techniek even niet weet, wordt het gewoon voorgedaan. Ook tijdens de oefeningen wordt je begeleid en krijg je nog tips. Verder zal het de meeste mensen vast verrassen hoeveel vooruitgang je kan maken in korte tijd en kan je gewoon alle oefeningen zo zwaar maken als jezelf wilt.

Rian

Mijn naam is Rian, Ik ben "Strong Nation" instructeur. Af en toe van ik als instructeur in bij de BOESTcamp, dat doe ik dan in Strong Nation stijl. Daarnaast ben ik een fanatieke "hobby" sporter (zumba, BOESTcamp).

Ik geef High-Intensity Training (HIT) op muziek. De trainingen zijn meestal een combinatie van pittige cardio oefeningen en krachtoefeningen. Hierbij kun je denken aan: squats, kicks, boksoefeningen en push-ups.

Wat ik belangrijk vind is dat iedereen op zijn eigen niveau mee kan doen, lekker zijn hoofd leeg kan maken en de muziek kan gebruiken om net een stapje verder te gaan om zichzelf uit te dagen!

Krijg meteen een GRATIS proefles