BOESTcamp voor bedrijven

Teambuilding
Productiever
Meer betrokkenheid
Lager ziekteverzuim
Stress verlagend

Samen BOESTcampen is goed voor de gezondheid en productiviteit!

WAT IS BEDRIJFSBOESTCAMP?

Wil jij de teambuilding, prestaties en gezondheid van jouw organisatie verbeteren? Of ben je op zoekt naar een leuke activiteit voor jouw organisatie? Dan is BedrijfsBOESTcamp op locatie de perfect! Dit zorgt voor productievere medewerkers, grotere betrokkenheid, lager ziekteverzuim, vermindering van stress én een betere nachtrust. Zorg goed voor je medewerkers en daarmee goed voor jouw bedrijf. Dat is toch super belangrijk? 

Dit doen we geheel op aanvraag; wij zijn inzetbaar voor een eenmalige sessie maar ook voor een uitgebreid trainingsprogramma van meerdere weken. We verzorgen intensieve lessen onder begeleiding. Dit kan zowel met als zonder materialen. De instructeur geeft coaching met verschillende oefeningen en technieken. Samen met de groep zorgen we voor plezier en resultaat! Uiteraard kan iedereen meedoen op eigen niveau en staat gezelligheid hoog in het vaandel.

Of denk ook eens aan een coaching traject met als doel een gezondere werkomgeving. We komen graag op locatie voor een educatieve voorlichting omtrent een gezondere leefstijl middels voeding en beweging. Dit kan eenmalig, maar ook gepaard gaan aan een coaching traject om medewerkers gezonder en productiever te maken. Hiervoor maken we graag een plan van aanpak!

VOOR WIE IS BEDRIJFSBOESTCAMP?

Om iedereen zich op zijn of haar gemak te laten voelen, zijn de fysieke lessen zo ingericht dat het op ieder niveau toegankelijk is. Door het tempo aan te passen op niveau en de vele afwisseling is het qua kracht voor iedereen goed bij te houden. Daarbij kom je er snel achter dat het juist

super leuk is om samen te sporten met mensen van een ander niveau!

Ga de uitdaging aan en kom in actie! Samen lekker buiten sporten, afzien en prestatieverbetering gaan ervoor zorgen dat het werkplezier verhoogt. Klinkt goed toch?

Bedankt voor je bericht!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Zakelijke reviews

BOESTcamp basic
Verheggen Mode
May 23, 2023

Al jaren sporten wij met veel plezier. Echt een aanrader! In de loop der tijd is er een fijne samenwerking tussen ons ontstaan en leveren wij de sportkleding die via Thomas besteld kan worden.

BOESTcamp basic
Natureluur
March 23, 2023

BOEST yourself verzorgt inmiddels al een aantal jaar voor ons een sportieve bootcamp voor onze Bso kinderen. Altijd uitdagend,sportief en geschikt voor alle leeftijden. Lekker buiten sporten met gevarieerde materialen en Thomas die dit ontzettend leuk en actief weet te brengen en iedereen mee kan laten doen.

BOESTcamp basic
Webflow Factory
August 10, 2022

Bij webflowfactory geraken we gemotiveerd door bewegen, het helpt ons bij het vinden van creatieve oplossingen.


De groeplessen van Boestcamp zijn heel toegankelijk voor alle leden in ons team.

Krijg meteen een GRATIS proefles