BOEST your
Body

Tof dat je met het programma aan de slag wilt! Vul dit intakeformulier in en zodat wij aan het werk kunnen. Om je optimaal te kunnen begeleiden, vragen we je om een zo goed en duidelijk mogelijk beeld te geven van je huidige leefstijl en situatie.

Na ontvangst nemen we zo snel mogelijk contact op. We streven er naar om binnen 1 week reactie te geven, zodat jij snel aan de slag kan!

Foto van 3 trainers bij de boest vlag
Bedankt voor je bericht!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Zij gingen je voor. Ben jij de volgende?

BOEST your body
Sander
December 28, 2022

Gewoon goed, zeker als je zelf de discipline hebt. Blij met het resultaat! -7,3 kg en -10 cm buikomvang

BOEST your body
Froukje
March 22, 2023

Het is alweer een tijdje geleden dat ik met het BOEST your Body programma ben begonnen. Thomas is niet alleen de welbekende stok achter de deur, maar kan middels kleine veranderingen en positieve feedback een gewenst resultaat bereiken. Ik ben bewuster geworden. En ben nog steeds op hetzelfde gewicht. Ik vond het in het begin niet heel snel gaan en is even wennen omdat je ook alles moet afwegen. Maar eerlijk is eerlijk, de kilo's gaan en blijven er wel af. En daar gaat het om. Thomas heeft handige foefjes en apps die jou helpen met dit succesvolle programma. Als je twijfelt zou ik het zeker doen, het werkt!

BOEST your body
Lynn
October 31, 2022

Fijn programma! Bedankt voor de Feedback en een stukje bewustwordingvan voedingsstoffen! Mijn leefstijl was al gezond maar de bewustwording heb welecht geleerd! -3,4 kg en -4 cm buikomvang

BOEST your body
Lisa
October 23, 2022

Thomas is een Fijne coach met alle kennis en kunde om mij gemotiveerd te houden bij het afvalproces

Krijg meteen een GRATIS proefles