BOEST

your Body

Ben jij klaar om stappen te gaan maken? Met dit programma gaan we jou in betere shape brengen. Het is effectief bewezen en wordt door veel coaches gehanteerd. Je wordt wekelijks online begeleid en jouw voortgang wordt nauwlettend in de gaten gehouden. Bovenal is het een leuke methode en ga je het prima vol kunnen houden.

Voor wie is BOEST your Body?

Ben jij iemand die:

 • Nu al tevreden in de spiegel kijkt....
 • Het idee van afvallen leuk vind, maar niet bereid is om ervoor te werken...
 • Niet bereid is om een beetje uit zijn comfortzone te stappen...

Dan ga ik eerlijk tegen je zijn. Dan is dit programma niks voor jou.


Maar ben je iemand die:

 • Graag verandering wil hebben in de spiegel
 • Wat kilo’s kwijt wilt
 • Er klaar voor is om een betere shape te bereiken en uitdagingen durft aan te gaan
 • Bereid om te doen wat nodig is om gegarandeerd resultaten te krijgen

Dan is meedoen aan het BOEST your body programma het BESTE wat je nu voor jezelf kunt doen!

Wat kan ik verwachten?

Je doet dit om af te vallen. Dat betekent ook dat er wat moet gaan veranderen. Anders werkt het simpelweg niet. Je krijgt hulpmiddelen, handvaten en tips. Er is tijd genoeg om hier rustig mee aan de slag te gaan, stap voor stap. Doel is dan ook om nieuwe gewoontes aan te leren die je zelfstandig vol blijft houden na het programma.


Zodra je je aanmeldt, krijg je een intake formulier. Dit is een vragenlijst met harde gegevens. Op basis van je intakeformulier wordt een schatting gemaakt van wat je ideale aantal kcal is. Je gaat iedere dag bijhouden wat je eet. Dit gaat gelukkig heel makkelijk via een App op je telefoon. Daarover krijg je instructie. De eerste weken zijn daarbij het meest intensief. Als je eenmaal door hebt hoe de app werkt, is het slechts max een paar min per dag.


Op basis van jouw wekelijkse gegevens en vragen wordt gerichte feedback voor de aankomende week gegeven. Ook wordt er gebruik gemaakt van instructievideo’s. Op deze manier wordt gaandeweg het traject over je schouder meegekeken en wordt jij bijgestuurd zodra dit nodig is. Zie het programma ook als een leertraject om langdurig de resultaten vast te houden.

Wat levert het op?

 • Minder kilo’s (gemiddeld 5 tot 10 kilo)
 • Een lager vetpercentage (tot -8%)
 • Meer spierdefinitie
 • Meer energie
 • Beter in je vel
 • Kennis om het langdurig vol te houden

Wat is het verschil met een standaard voedingsschema?

Het nadeel van een standaard voedngsschema is dat het niet of vaak slechts tijdelijk werkt. Er is onvoldoende tijd en informatie om de juiste adviezen te geven waarmee je optimaal afvalt. Je hebteen paar weken nodig om de juiste waardes te berekenen omdat dit voor iedereen anders is (dat een bepaald schema voor iemand werkt betekent niet automatisch dat dit schema voor iemand anders ook werkt). Bovenal werkt dit 12 weken programma als een stok achter de deur. Je gaat niet voor de quick fix maar juist voor het aanpassen van jouw leefstijl om dat langdurig vol te houden. Om het juiste inzicht te krijgen en gemotiveerd te blijven is het een grote meerwaarde dat je iemand laat helpen.


Zeker wanneer je al meerdere afvalpogingen hebt gedaan (middels diëten of adviezen zonder begeleiding) is dit programma een oplossing om je doelen te halen en bovenal te behouden.

Rooster

No items found.
Reviews

Relevante reviews

Krijg meteen een GRATIS proefles