BOESTcamp

basic

Bij een basis BOESTcamp komt het echte bootcampen aan bod. Onder begeleiding leer je verschillende oefeningen en technieken met lichaamsgewicht. Samen met de groep zorgen we voor plezier en resultaat! Deze lessen kenmerken zich aan een hoog tempo en veel afwisseling van oefeningen. Uiteraard kan iedereen meedoen op eigen niveau.

Voor wie is de BOESTcamp basic?

Wil jij vooral conditioneel aan de slag? En zoveel mogelijk je hartslag- en ademhaling verhogen? Dan zijn deze lessen perfect voor jou! De oefeningen worden perfect afgewisseld in kracht en conditie. Door het hoge tempo en de vele afwisseling is het qua kracht voor iedereen goed bij te houden. Daarbij kom je er snel achter dat het ook super leuk is om samen te sporten!

Wat kan ik verwachten?

Elke BOESTcamp training heeft een vergelijkbare opbouw. Een les zonder materiaal duurt 60 minuten en wordt gestart met een goede warming-up. Vervolgens ga je aan de gang met een full-body work-out waarbij veel verschillende vormen worden gehanteerd. Zo is iedere training net wat anders! Tijdens de BOESTcamp basic krijg je uitgebreid kennis over de basisoefeningen. De les wordt afgesloten met een cooling-down en een welverdiende high-five. Onze trainers zorgen voor de creatieve oefeningen en spelvormen, zodat jij je nooit hoeft te vervelen.

Wat levert het op?

  • Betere conditie
  • Sterkere en soepelere spieren
  • Verbetering in houding en techniek
  • Meer zelfvertrouwen
  • Plezier met je sportmaatjes!

Wat is het verschil tussen BOESTcamp met en zonder materialen?

Het grootste verschil zit hem in het tempo en de hoeveelheid oefeningen per les. Bij de materiaal lessen ga je merken dat er meer focus ligt op het uitdagen van je spierkracht. Zonder materiaal heb je ook krachtoefeningen maar train je meer in het uithoudingsvermogen. Je wisselt hierbij oefeningen sneller met elkaar af waardoor je spierkracht niet snel maximaal belast wordt. Beide trainingen zijn belangrijk voor een goeie opbouw van je algehele fitheid. De afwisseling van beide lessen zorgt voor nog meer variatie!

Rooster

Dinsdag
18:20 - 19:20
Thomas
Dinsdag
19:30 - 20:30
Thomas
Vrijdag
9:00 - 10:00
Ernie
Zaterdag
09:30 - 10:30
Thomas
Reviews

Relevante reviews

Krijg meteen een GRATIS proefles